Hanson.reismee.nl

Vandaag nog Santiago de Cuba morgen La Habana

Nou we hebben voor de laatste keer de auto gebruikt-om naar het strand van Playa Soubrinal te gaan. Het was vandaag weer een superhete dag, na 3 dagen minder weer. Zelfs een hele dag regen gehad in Holguin. Vanuit Playa Santa Lucia zijn we een dag te vroeg vertrokken (vanuit een all-inclusive resort notabene). Tsja, je hebt hier niet helemaal meer in de gaten wat voor dag en datum het is, he! Dus 1 dag te vroeg in Holguin waar ze in het hotel geen plaats meer hadden. Maar dankzij een geweldige Cubaan -Wenzy- konden we in Holguin een casa particular vinden waar we een nacht zijn blijven slapen. Op de foto zie je Hans met de Heer des Huizes dominoen. Ook hebben we geweldige beeldjes gekocht (gemaakt uit koeienhoorn) van een stel meiden die we als lifters meegenomen hebben. Ze stellen Don Quichote en Sancho Pancha voor. Volgens Wenzy is niets toeval en moest onze vergissing gewoon gebeuren. We hebben in Santa Lucia Playa nog wel 2 duiken gemaakt. Waaronder 1 naar de Cayeau Chiquita -koraalrif. Die foto's staan op CD dus die kunnen we niet hierop zetten. Morgen om 18.30 de vlucht naar La Habana (Havana) waar we nog 2 dagen blijven. We weten niet of we nog een keer kunnen internetten maar anders zien we iedereen weer na 28 December. Oja Kees B, we zien best wel wat kerkelijke dingen: kerken, kathedralen, kerstbomen, verlichting het is ten slotte een katholiek/communistisch land en de toespraak van de paus hebben we ook gezien. VERDER WENSEN WE IEDEREEN ALSNOG HEEL FIJNE KERSTDAGEN. XXXXHans&Sonja

Reacties

Reacties

Sabrina

Oh, wat een leuke foto van die twee oude dominoënde mannetjes =P Wel jammer dat jij nergens op staat hoor, mam. Maar ik ga alle foto's als jullie weer terug zijn uitgebreid bekijken en dan wil ik álle ongecensureerde verhalen erbij horen!

Geniet nog zo veel mogelijk de laatste daagjes en een heeeeeele fijne kerst!

FELIZ NAVIDAD y espero que tenais un tiempo increíble los últimos dias alli!

~* ¡¡¡¡ViVa La ChE!!!! *~

ohh!! -> Jullie zijn niet de enige Nederlanders die lifters meenemen: Ik heb gelift in Nederland, toen er met de sneeuwstorm geen treinen, trams én bussen meer reden, haha. Wat een vreemde gezichten allemaal toen ik met mijn duim omhoog in de sneeuw stond... het mooie leven!

Kees B

Hoe is het met de oude botten in het warme weer?? Nergens last van zeker?

Fijne Kerst en tot gauw

Ingrid

sounds wonderful. Wishing you both a Merry Christmas and Happy New Year.
love Ingrid xx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!